Hamumu Forum

Hamumu Forum (http://hamumu.com/forum/index.php)
-   Total Mayhem (http://hamumu.com/forum/forumdisplay.php?f=37)
-   -   New Forum (http://hamumu.com/forum/showthread.php?t=8015)

WackieWatty 04-10-2005 06:26 AM

New Forum
 
It's a bit empty at the moment but I would appriciate it if some more people joined! :)

www.joshatkins.co.uk/forum

Edit: Yay for 400 posts!

Hammered 04-10-2005 07:07 AM

I think I successfully joined, but I couldn't actually post anything. It's really hard to see a lot of the stuff because of your black and white background. You might want to consider make the figure more of a subtle tone on tone, like a light gray on wihite, for example.

WackieWatty 04-10-2005 07:28 AM

I changed the background, but I don't know why you can't post?!

Anyway, what would you like your mini-forum to be called?

Hammered 04-10-2005 07:39 AM

I just tried again and was able to post something.

Hammer Up!

WackieWatty 04-10-2005 07:44 AM

I've set up your mini-forum for you!

CatWoman 04-10-2005 12:36 PM

I joined! 8) But I don't like having to enter my username and password everytime I post. Am I doing something wrong, or is that just the way it works?

Hammered 04-10-2005 01:09 PM

I noticed that too. It's annoying. There's a place to log in, but there doesn't seem to be any advantage in having done so.

WackieWatty 04-11-2005 01:18 AM

Errr....
I don't know what the problem is!?
I'll have to check it out! :?

WackieWatty 04-11-2005 01:33 AM

I have no problem posting,
Is the sign-up-every-time-you-post thing still happening?
I don't think, my first member, AtkinsSJ had any problem with posting!?!
Oh well. :(
Please reply if you're still having a problem!!!

Hammered 04-11-2005 04:53 AM

This morning it won't even allow me to log in. It does this.

I log in.
It says log in was successful.
It presents the log in screen.

WackieWatty 04-11-2005 07:56 AM

I can only host it and log in in Mozilla Firefox if that is any use,
I have the same problem as you in Internet Explorer! :cry:

http://www.mozilla.org/products/firefox/index.html
It's like Internet Explorer only faster.

P.S. This is not meant to be spam

blackmyth 04-11-2005 08:18 AM

Feh, my mom uses that. I don't care for it much but sometimes it's useful. I am registering right now, and I will test and see if that bug affects me.

WackieWatty 04-11-2005 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by blackmyth
Feh, my mom uses that. I don't care for it much but sometimes it's useful. I am registering right now, and I will test and see if that bug affects me.

Have you registered yet?

If so, did it effect you?

Edit: If everyone still has trouble with posting and it's important just PM me or e-mail me and I'll get back to you

blackmyth 04-11-2005 10:13 AM

Sorry, the part when you log in and it takes you to the log in page again, affects me too. It's strange. :?

WackieWatty 04-11-2005 10:20 AM

Can someone please PM me their password so I can log in as them.

CatWoman 04-11-2005 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by WackieWatty
Can someone please PM me their password so I can log in as them.

Will do.

WackieWatty 04-11-2005 11:11 AM

Thanks,
Strangely I haven't received it yet. :(

CatWoman 04-11-2005 12:26 PM

That's because you are in the memberlist as Wackie Watty and WackieWatty. I sent it to the first one with the space -- just resent. Sorry about that.

WackieWatty 04-12-2005 10:01 AM

Still don't have it?! :cry:

Edit: Sorry about that, I do have your PM it just didn't show up as new!?
Thanks! :D

WackieWatty 04-12-2005 10:13 AM

Yes,
It doesn't work in Internet Explorer but it does work in Firefox! :x

If you don't want to get FireFox then all I can recommend is that you try to re-register.

Sorry about this :cry:

Edit: My dad just sorted the problem!!! :D
He needed to add a line to the config.asp file. :roll:
Yay!


All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.