Hamumu Software Hamumu Software Hamumu Software
Name
Password Register
Latest Journal update: Oct 22, 2017

Go Back   Hamumu Forum > General > General Blabber

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2014, 08:13 PM   #1
Boneheads
King of the Boneheads
 
Boneheads's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Utah, United States
Posts: 1,249
Default Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Copied from what I sent to SM's skype hue hue:

If it matters, the 2nd monitor is a Dell Monitor. I can post the serial number or whatever for the computer and/or the 2nd monitor if needed.

Thanks in advance. :P
__________________
Website
Boneheads is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 01:31 AM   #2
Gigacat
Pinkie Pirate!
 
Gigacat's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Over There!
Posts: 1,007
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Have you tried turning it off and on again? Are you sure its definitely plugged in?

On a more serious note, if the second monitor came with a different tower, check if that monitor needs drivers. (This is EXTREMLY rare as VGA monitors are pretty universal.) Wouldnt hurt to update your computers drivers as well if need be.
Gigacat is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 11:56 AM   #3
Boneheads
King of the Boneheads
 
Boneheads's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Utah, United States
Posts: 1,249
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Quote:
Originally Posted by Gigacat View Post
if the second monitor came with a different tower, check if that monitor needs drivers.
... How do I check?
__________________
Website
Boneheads is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 06:49 PM   #4
Gigacat
Pinkie Pirate!
 
Gigacat's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Over There!
Posts: 1,007
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Find the model of the monitor, google if it needs drivers.
Gigacat is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 07:17 PM   #5
Megadog
The Demagogue
 
Megadog's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: At home duhhh!
Posts: 2,416
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

While it seems obvious, check the other port works, by plugging your current monitor in there. If it doesn't work anymore, you have a tower problem.
__________________
Back to the roots: Lets put the Hamumu back into Hamumu Forums!
Megadog is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 09:27 PM   #6
OurEminentDoomsayer
Inanimate Carbon Rod
 
OurEminentDoomsayer's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Alabama
Posts: 101
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Are the monitors plugging in to different display adapters?
OurEminentDoomsayer is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 10:21 PM   #7
Boneheads
King of the Boneheads
 
Boneheads's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Utah, United States
Posts: 1,249
Default Re: Help with Multiple Monitors on an all-in-one

Quote:
Originally Posted by Megadog View Post
tower
It's an all-in-one. Visually, it's a thick monitor with minimal ports. (Power, USB, headphone/mic, VGA, SD card, etc.)
__________________
Website
Boneheads is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Dimensions REACTOR Making Dumb Games 8 01-10-2012 10:30 PM
Multiple effect potions??? doggydog360 Loonyland 1 04-14-2009 03:41 PM
need multiple computer help! susan3001 General Blabber 2 11-09-2006 02:19 PM
multiple Bouaphas confusion ScienceGuy Dr. Lunatic 2 04-13-2005 11:09 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Site Map
Copyright 2017, Hamumu Games Inc.