Hamumu Software Hamumu Software Hamumu Software
Name
Password Register
Latest Journal update: Oct 23, 2017

Go Back   Hamumu Forum > Games > Our Other Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2007, 11:48 AM   #1
SpaceManiac
Veteran Programmer
 
SpaceManiac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,076
Default Castle Smash Editor

Is there anywhere I can download a really good Castle Smash editor? If not, I suppose I could see if I can upload the one I made to somewhere (It's written in Tcl/Tk and your screen needs to be a certain size)

Last edited by SpaceManiac; 10-13-2007 at 12:02 PM. Reason: spelling
SpaceManiac is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2007, 12:14 PM   #2
Coolguy
Couch Potato
 
Coolguy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Dumbopolis
Posts: 5,926
Yerfdog Re: Castle Smash Editor

There's no Castle Smash editor.
__________________
T&T- New Region!
Coolguy is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2007, 12:19 PM   #3
Mr.Onion
Evil, random-voting vegetable
 
Mr.Onion's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Down at the shore where there's no-one vacationing.
Posts: 4,862
Default Re: Castle Smash Editor

I suppose Castle Smash does hav it's Source Code...
__________________
Mr.Onion is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2007, 12:25 PM   #4
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

What do you mean by "editer"?

Like Make it so you can edit the map?
or how many people/buildings you start with?
__________________
Eh. Have some smilies I guess.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2007, 12:34 PM   #5
SpaceManiac
Veteran Programmer
 
SpaceManiac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,076
Default Re: Castle Smash Editor

Quote:
Originally Posted by .Blue Dwarf. View Post
What do you mean by "editer"?

Like Make it so you can edit the map?
or how many people/buildings you start with?
Yeah, I mean map editor. Looks like I'll have to find a place to upload mine!

EDIT: It includes automatic map selection, too!

Last edited by SpaceManiac; 10-13-2007 at 12:35 PM.
SpaceManiac is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2007, 02:18 PM   #6
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

Try mediafire.com, I personally have not used it but it seems easy to use and other(s) on this forum have used it so it can't be that bad.

Then make a link in this thread or your siggy, I have no clue how to make links though... well I kinda do but I have never made one before.
__________________
Eh. Have some smilies I guess.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2007, 05:07 PM   #7
ElMikkino
Certified Bunnay Agent
 
ElMikkino's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Not Kansas
Posts: 1,652
Default Re: Castle Smash Editor

This is how to do it: hilite a word and then click the button that is the world with the chain under it, and then type in the address. The word will now be linked!

EDIT: You can also do this: www.mediafire.com
__________________
When in Rome, drink Romenade.
Toronto Island is the entertainment.- Translation Party
This wonít appear 3D to you unless you cut very precise grooves in your computer monitor. We donít recommend doing that. - GamesRadar
Humility is the mark of a true warrior/cool person
.

Last edited by ElMikkino; 10-15-2007 at 05:07 PM.
ElMikkino is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 12:15 PM   #8
Knittel
Crazy Dude
 
Knittel's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: At a Dumb place
Posts: 1,177
Default Re: Castle Smash Editor

It is possible to play Castle Smash alone? The other player doesn't do anything!
__________________
Frudelsoft Games

Last edited by Knittel; 10-16-2007 at 12:15 PM.
Knittel is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 02:40 PM   #9
SpaceManiac
Veteran Programmer
 
SpaceManiac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,076
Default Re: Castle Smash Editor

You could play it with yourself.
But that would be difficult.

EDIT: I'll upload it as soon as I get permission from my parents... By the end of the day, definetly.
EDIT 2: Maybe not...

Last edited by SpaceManiac; 10-17-2007 at 06:19 PM.
SpaceManiac is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 06:47 PM   #10
PlasmaCannonsRule
Exploder of Communist Penguins
 
PlasmaCannonsRule's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: An overly-cliche'd fantasy world called Earth.
Posts: 2,532
Default Re: Castle Smash Editor

Oooh, sounds tasty . Hope to see it soon!
__________________
Sigs are for the weak.
PlasmaCannonsRule is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 07:19 PM   #11
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

Is it just me or is this starting to sound less and less likely to happen...
__________________
Eh. Have some smilies I guess.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2007, 06:13 AM   #12
SpaceManiac
Veteran Programmer
 
SpaceManiac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,076
Default Re: Castle Smash Editor

I just need my parents' permission... It WILL be coming soon! It will include some other custom maps also.
SpaceManiac is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2007, 07:42 PM   #13
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

Why do you need permission?
Just goto mediafire.com
Unless that is blocked by Parental controls, my computer has that, but that site isn't blocked.
__________________
Eh. Have some smilies I guess.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 09:17 PM   #14
ducklegion
creator of art!
 
ducklegion's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: The Duck Pond
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to ducklegion Send a message via AIM to ducklegion Send a message via MSN to ducklegion Send a message via Yahoo to ducklegion
Default Re: Castle Smash Editor

I agree with blue dwarf Is it just me or is this starting to sound less and less likely to happen...
__________________
11:00 PM [Jamul] you have successfully told the past!
ducklegion is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2007, 08:05 PM   #15
SpaceManiac
Veteran Programmer
 
SpaceManiac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,076
Default Re: Castle Smash Editor

Uploaded and linked to in my siggy! Take that, Blue Dwarf!
SpaceManiac is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2007, 10:11 PM   #16
ducklegion
creator of art!
 
ducklegion's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: The Duck Pond
Posts: 1,458
Send a message via ICQ to ducklegion Send a message via AIM to ducklegion Send a message via MSN to ducklegion Send a message via Yahoo to ducklegion
Default Re: Castle Smash Editor

I'll test it out
__________________
11:00 PM [Jamul] you have successfully told the past!
ducklegion is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2007, 10:16 PM   #17
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

How do you change the brush(like from water to grass)

Hey!
It didn't put my level in the game!!
How do I do that?
__________________
Eh. Have some smilies I guess.

Last edited by .Blue Dwarf.; 10-20-2007 at 10:20 PM.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 03:58 AM   #18
AtkinsSJ
Legs sold separately.
Moderator
 
AtkinsSJ's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Computers!
Posts: 4,790
Default Re: Castle Smash Editor

To choose which level gets played, go into the editor, click manage levels, then change level. Whatever level you choose will be loaded when you run it.

I'm quite impressed. Just a couple of things. Firstly, it's very slow to load, but that might not be able to be helped. Secondly, being able to click and hold the mouse button to paint across the map, instead of clicking each tile, would be nice. But a good job!
__________________
Caution: may contain traces of nuts
AtkinsSJ is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 07:34 AM   #19
.Blue Dwarf.
King of the Shrooms
 
.Blue Dwarf.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Saving the World, one pond at a time.
Posts: 1,443
Default Re: Castle Smash Editor

1: I know that already!
1.5:It just doesn't load it into the game right(It just pops up as the default map)

2:How do you change the brush?
__________________
Eh. Have some smilies I guess.
.Blue Dwarf. is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 09:13 AM   #20
AtkinsSJ
Legs sold separately.
Moderator
 
AtkinsSJ's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Computers!
Posts: 4,790
Default Re: Castle Smash Editor

2. That's obvious - click the button of whatever you want to place.
__________________
Caution: may contain traces of nuts
AtkinsSJ is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Castle Smash trouble Baconstrips Our Other Games 4 05-11-2008 09:14 PM
Castle Smash Edits! .Blue Dwarf. Our Other Games 2 01-14-2008 04:54 PM
Castle smash instructions dagamer Our Other Games 3 11-17-2007 02:03 PM
Castle Smash Anonymous Our Other Games 3 02-19-2004 05:05 PM
CASTLE SMASH LEVEL EDITOR!!!! Anonymous Our Other Games 1 07-30-2002 07:00 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Site Map
Copyright 2017, Hamumu Games Inc.