Hamumu Software Hamumu Software Hamumu Software
Name
Password Register
Latest Journal update: Oct 20, 2017

Go Back   Hamumu Forum > Games > Dr. Lunatic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2015, 01:33 AM   #1
Elia1995
Dumb Person
 
Elia1995's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Behind a monitor, somewhere in Italy
Posts: 73
Send a message via MSN to Elia1995
Angry Window mode not working on dual screen

Hello, I can't get windowed mode to work properly on my PC.
I have Windows 7, I have a dual screen setup (since I started to stream on Twitch I find 2 monitors to be the MINIMUM and I dunno how I managed to live without a second monitor for over 18 years) and I'm using the v8.0d version of SWC.
Issue is: Windowed mode just doesn't work, I tried adding -w -window or -windowed at the target of the shortcut and at the launch options in my Steam shortcut, none of these work, the game just starts regularly in full screen mode and the secondary monitor blinks like crazy; I'd need it in windowed mode first of all so I can screencap and record videos of the game and then so I can use the secondary monitor aswell, due of the lack of borderless fullscreen support.
__________________
Elia1995 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2015, 02:16 AM   #2
REACTOR
Question the trends!
 
REACTOR's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,162
Default Re: Window mode not working on dual screen

So you typed in "-window" into the target box, how about you try simply typing "window" without the hyphen?
REACTOR is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2015, 02:31 AM   #3
Elia1995
Dumb Person
 
Elia1995's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Behind a monitor, somewhere in Italy
Posts: 73
Send a message via MSN to Elia1995
Default Re: Window mode not working on dual screen

Quote:
Originally Posted by REACTOR View Post
So you typed in "-window" into the target box, how about you try simply typing "window" without the hyphen?
Without the hyphen it kinda works, but it's really tiny, any way to scale it up ?
__________________
Elia1995 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2015, 02:55 AM   #4
REACTOR
Question the trends!
 
REACTOR's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,162
Default Re: Window mode not working on dual screen

Quote:
Originally Posted by Elia1995 View Post
Without the hyphen it kinda works, but it's really tiny, any way to scale it up ?
Unfortunately no. The only way to scale it up would be to change your screen resolution.
REACTOR is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to start a program with window? evilclone Making Dumb Games 4 04-17-2010 08:09 AM
windowed full screen mode moltanem2000 Dr. Lunatic 4 01-03-2010 09:26 PM
Running SWC in a window writerstix Dr. Lunatic 4 03-29-2009 08:48 AM
We need a split-screen deathmatch mode! bobinator1992 Adventures Of Bouapha 14 05-02-2008 04:07 PM
How do you run Supreme in a window? AtkinsSJ Dr. Lunatic 9 12-02-2005 04:41 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Site Map
Copyright 2017, Hamumu Games Inc.